Yritys

On vähän erikoista, että keskiraskaan konepajan tuotteilla voidaan vaikuttaa ihmisten terveyteen ja turvallisuuteen. Näin kuitenkin on tuotteidemme kohdalla.

Nykyään melusaasteista ja -haitoista tiedetään jatkuvasti yhä enemmän. Pahimmillaan ne aiheuttavat ihmisessä levottomuutta, huonoa oloa ja muita terveydellisiä haittoja. Ihmiskorva ei aina kuule melua, mutta fyysisiä haittoja voi esiintyä siitä huolimatta. Siksi on tärkeää, että laivoissa, voimalaitoksissa ja muissa melua aiheuttavissa kohteissa on ammattitaidolla suunniteltu ja toteutettu äänenvaimennus.

Hätätilanteiden sattuessa taas täytyy olla täysin varma siitä, että rakennuksissa vanhimmatkin väestönsuojaovet toimivat, kuten niiden pitäisi.

JTK Power on yli 20 vuotta toiminut keskiraskas konepaja. Valmistamme äänenvaimentimia, väestönsuojatuotteita sekä teemme koneistuspalveluja ja akustista suunnittelua. Toimimme Suomessa Vöyrillä ja Isossakyrössä. Meillä on myös tehtaat Kiinassa Suzhoussa ja Virossa Tallinnan lähistöllä.

Asiakkaamme, tuotteidemme loppukäyttäjät ja myös työntekijämme voivat nukkua yönsä hyvin. Uskallamme mennä takuuseen tuotteidemme toimivuudesta tiukassakin paikassa, sillä noudatamme valmistusprosessissa tarkkoja määräyksiä. Noudatamme myös pyydettyjä vaatimuksia ja lakeja. Tuotteidemme toimivuus takaa hiljaisen ja turvallisen ympäristön.

JTK Powerin menestys syntyy työntekijöiden osaamisen kehittämisestä ja arvostamisesta sekä tiiviistä yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa. Pitkäaikaisimmat työntekijämme ovat olleet yrityksen palveluksessa sen perustamisesta lähtien. Pitkäjänteinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa mahdollistaa tuotekehitysyhteistyön, josta hyötyvät molemmat osapuolet. Haluamme kehittyä ja kasvaa. Siksi tavoitteenamme on olla äänenvaimentimien globaali markkinajohtaja viiden vuoden sisällä.

Ota yhteyttä, kun tarvitset kokeneen kumppanin, joka kantaa vastuunsa tuotteiden toimivuudesta.

yritys