Väestönsuoja- ja erikoisovet

Väestönsuojaovet

Valmistamme S1-luokan ovet ja luukut väestönsuojiin. Teemme myös läpiviennit. Toimitus sisältää aina oven, hätäpoistumisluukun ja läpivientiputket. Tuotteemme on suunniteltu ja mitoitettu siten, että ne täyttävät lakien ja asetusten asettamat määräykset. Vaatimukset ovat Suomen sisäministeriön laatimia ja tuotteemme VTT:n hyväksymiä. Väestönsuojaovet on valmistettu teräksestä ja ne ovat asetettujen painevaatimusten mukaisia.

Valmistamme myös S2 ja S3 -luokan ovia ja luukkuja. Nämä ovat mittatilaustöitä, jotka hyväksytetään tapauskohtaisesti VTT:llä. 

Olemme valmistaneet metalliovia vuodesta 1998. Olemme tehneet pitkäjänteistä tuotekehitystä. Myös osaaminen on pysynyt talossa, sillä työntekijöiden vaihtuvuus on pieni. Se helpottaa ja nopeuttaa työtä, kun työntekijöillämme on homma hallussa, eikä opettamista tarvitse aloittaa alusta asti. JTK Powerilla on aina varastossa vakiotuotteita ja mittatilaustöissä on nopeat toimitusajat. 

Erikoisovet

Olemme merkittävä erikoisovien valmistaja Suomessa. Valmistamme esimerkiksi sädehoitotilojen ovia, röntgentilojen ovia, palonkestäviä liukuovia ja muita räätälöityjä erikoisovia. Toimitamme kone- tai käsikäyttöisesti toimivia ovia. Tarvittaessa teemme myös asennuksen.

Ovet valmistetaan aina käyttötarkoituksen mukaisesti. Materiaalien valinta ja ovien käytännön toimivuuden suunnittelu perustuvat JTK Powerin pitkäaikaiseen kokemukseen erikoisovien valmistamisesta. Koekäytämme erikoisovet aina ensin JTK Powerilla tuotantotiloissamme.

vaestonsuojaovipieni

vaestonsuojaoviuusipieni

vaestonsuojaluukkupieni