TOIVOTA
ASIAKKAILLESI
LEVOLLISTA
MATKAA

Lue lisää

OIKEANLAINEN ÄÄNENVAIMENNUS LISÄÄ TYÖHYVINVOINTIA

Lue lisää

VALMISTAMME

TUOTTEET

VAATIMUSTEN

MUKAISESTI

Lue lisää

JTK Power on yli 20 vuotta toiminut keskiraskas konepaja, jonka toimipisteet sijaitsevat Vöyrillä, Isossakyrössä, Kiinassa ja Virossa. Valmistamme äänenvaimentimia, väestönsuojatuotteita sekä teemme koneistuspalveluja ja akustista suunnittelua.

Asiakkaamme, tuotteidemme loppukäyttäjät ja myös työntekijämme voivat nukkua yönsä hyvin. Äänenvaimennus- ja väestönsuojatuotteissa on kyse terveyteen ja turvallisuuteen vaikuttavista asioista. Uskallamme mennä takuuseen tuotteidemme toimivuudesta tiukassakin paikassa, sillä noudatamme suunnittelu- ja valmistusprosessissa tarkkoja määräyksiä. Noudatamme myös pyydettyjä vaatimuksia ja lakeja. Tuotteidemme toimivuus takaa hiljaisen ja turvallisen ympäristön.

JTK Powerin menestys syntyy työntekijöiden arvostamisesta ja tiiviistä yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa. Ota yhteyttä, kun tarvitset kokeneen kumppanin, joka kantaa vastuunsa tuotteiden toimivuudesta!

Ajankohtaista

  • 18.09.2019

    Robert Ollus JTK Powerin uudeksi toimitusjohtajaksi

    Robert Ollus on valittu JTK Power Groupin ja Vöyrin toimintojen toimitusjohtajaksi. Olluksella on yli 20 vuoden kokemus moottoreista ja mekaniikasta. Hän on työskennellyt aiemmin Wärtsilässä muun muassa tuotekehityksen johtotehtävissä ja myynnissä.
    Lue lisää