Akustinen suunnittelu

Teemme akustista suunnittelua joko asiakkaan tiloissa tai JTK Powerilla. JTK Powerilla on yli 20 vuoden kokemus akustisesta suunnittelusta. Meillä on hyvät suhteet akustisten materiaalien toimittajiin, joten pysymme ajan tasalla uusimmista materiaaleista ja kehitämme jatkuvasti uusia keinoja äänenvaimennukseen.

Voimme mitata kaikki ratkaisut etukäteen. JTK Power on kehittänyt standardien mukaisen järjestelmän tehdasmittauksiin. Mittauksien ansiosta minimoimme riskit ja jokainen osapuoli voi nukkua yönsä hyvin.

Tarjoamme akustiseen suunnitteluun kolmea eri vaihtoehtoa:

  1. SAT (Site Acceptance Test): SAT tarkoittaa ympäristömelumittausta asiakkaan tiloissa. Selvitämme paikan päällä melutason ja melun lähteen. Selvitämme myös, mitä toimenpiteitä kohde vaatii. Sen jälkeen teemme asiakkaalle ehdotuksen äänenvaimentimesta. Voimme tarvittaessa tehdä äänenvaimentimesta prototyypin, joka voidaan todentaa uusintamittauksissa asiakkaan ympäristössä.
  2. FAT (Factory Acceptance Test): FAT tarkoittaa tuotteiden ominaisuuksien todentamisesta tehdasolosuhteissa eli kyseessä on tehtaalla tehty vaatimustenmukaisuustarkastus. Teemme tarkastuksen aina JTK Powerin tiloissa EN ISO 11820 -vaatimusten mukaisesti.
  3. Yleinen akustinen suunnittelu: Olemme apuna ja tukena erilaisissa akustisissa projekteissa ja teollisuuden meluongelmien ratkaisemisessa. Jos yrityksellä on ongelmia esimerkiksi kompressorin koeajon kanssa, autamme mielellämme ratkaisun etsimisessä.

aanisuun pieni