Ajankohtaista

18.09.2019

Robert Ollus JTK Powerin uudeksi toimitusjohtajaksi

Robert Ollus JTK Powerin uudeksi toimitusjohtajaksi

Robert Ollus on valittu JTK Power Groupin ja Vöyrin toimintojen toimitusjohtajaksi. Olluksella on yli 20 vuoden kokemus moottoreista ja mekaniikasta. Hän on työskennellyt aiemmin Wärtsilässä muun muassa tuotekehityksen johtotehtävissä ja myynnissä.

Timo Viitala siirtyy hallituksen jäseneksi, sillä hänen kokemustaan halutaan hyödyntää strategisessa kehittämisessä.

Tavoitteena markkinaosuuden ja volyymien kasvu

JTK Power Groupin tavoitteena on kasvattaa yrityksen markkinaosuutta ja tuotteiden volyymia. Olluksen mukaan yrityksellä on hyvät mahdollisuudet kasvuun.

– JTK Power on hyvin hoidettu ja vakaa yritys. Tällä hetkellä energiapuolella trendinä on aurinko- ja tuulivoima, mikä luo tarvetta ketteriin voimaratkaisuihin energiapiikkien tasaamiseen. Myös laivateollisuuden tarpeiden ennakoidaan kasvavan, etenkin kaupallisella laivastolla, joten tulevaisuudessa JTK Power Groupin tuotteille on iso tarve, Ollus kertoo.

Olluksen mukaan lyhyessä juoksussa on päästävä yli matalasuhdanteesta, jonka kestoa on vaikea ennustaa, mutta jo nyt nähtävissä on elpymisen merkkejä.

Asiakastyytyväisyyteen ja henkilöstön tyytyväisyyteen panostetaan

Ollus kertoo, että JTK Power Group tulee jatkossakin panostamaan sekä asiakastyytyväisyyteen ja henkilöstön tyytyväisyyteen. Ensimmäisenä uusi toimitusjohtaja aikookin tutustua kunnolla henkilöstöön ja asiakkaisiin. JTK Power Groupilla on selkeä tavoite jatkaa korkealaatuisten ja kilpailukykyisten tuotteiden valmistamista ja nostaa asiakkaiden saamaa lisäarvoa. Tähän tähdätään myös yhteistyöyrityksellä.

– Tuotteidemme laatu ja toimitusvarmuus ovat huipputasoa, ja jatkamme tätä työtä tulevaisuudessakin. Aiomme tiivistää JTK Power Groupin yritysten yhteistyötä ja hakea synergiaetuja, jotta olemme valmiita tulevaisuuden kasvulle.

Yhteistyöyritys Promeco JTK on perustettu

JTK Power Group on perustanut elokuun alussa myös yhteistyöyrityksen Promeco Oy:n kanssa. Yhteistyöyritys Promeco JTK toimii Kiinassa JTK Power Suzhoun tiloissa. Yhteistyöyritys keskittyy asennuksiin ja kokoonpanoihin.

Promeco JTK alkaa valmistaa kahta uutta tuotetta Kiinan markkinoille. Näitä tuotteita ei ole aiemmin valmistettu JTK Powerilla eikä Promecolla.

– Pyyntö tuotteiden valmistamiselle on tullut suoraan asiakkailta. JTK Powerin ja Promecon toimitusvarmuus ja laatu ovat niin hyviä, että asiakkaat haluavat ostaa laajan valikoiman tuotteita luotettavalta toimijalta. Kun samasta paikasta saa laajan valikoiman tuotteita, se säästää asiakkaan aikaa ja rahaa.

Koncentra Verkstads Ab omistaa JTK Power Groupin. JTK Power Groupiin kuuluvat JTK Power Vöyri ja Isokyrö, JTK Power Estonia, JTK Power Suzhou sekä elokuun alussa perustettu Promeco JTK, joka toimii Kiinassa.

 

Lisätietoja:

Robert Ollus

robert.ollus(at)jtk-power.fi

+358 (0)40 743 3729

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle