Äänenvaimentimet

Äänenvaimentimet suunnitellaan aina tapauskohtaisesti kyseiselle moottorille. Ehdotamme asiakkaallemme joko standardiäänenvaimenninta tai installaatiota. Valmistamme äänenvaimentimia rakenneteräksestä, säänkestävästä teräksestä, kylmänsitkeästä teräksestä, ruostumattomasta teräksestä ja haponkestävästä teräksestä. Materiaalitoimittajamme ovat Suomen suurimpia ja vaadimme heiltä materiaalitodistukset ja alkuperätodistukset. JTK Powerilla on laatusertifioitu hitsausjärjestelmä ja olemme investoineet uusimpiin laitteisiin.

Teemme asiakkaan elämän mahdollisimman helpoksi. Tuemme asiakasta mahdollisimman pitkälle päätöksenteossa ja kerromme avoimesti, mitä tarjous sisältää.  Henkilökuntamme on aina valmiina ratkaisemaan asiakkaan ongelman. Meillä on pitkä kokemus äänenvaimentimien suunnittelusta ja valmistamisesta, mikä tuo varmuutta niin meidän kuin asiakkaammekin työhön.

Pidämme kiinni luvatuista toimitusajoista ja budjetista. Emme lupaa mitään, mitä emme pysty toteuttamaan. Voimme myös mitata äänenvaimentimet, jotta tulos on varmasti vaaditun mukainen. Voimme tehdä esimerkiksi NDT-testin (Non-destructive testing), tiiveyskokeen sekä SAT- tai FAT-testin.

Tarvitsemme etukäteen tiedot muun muassa moottorin tai äänilähteen lähtöarvoista, meluvaatimuksista ja äänenvaimentimelle varatusta tilasta. Tarvittaessa kysymme tarkentavia kysymyksiä, jotta mikään ei jää arvailujen varaan.

aanenvaimentimet